Om Scarpa

Scarpa er en familieejet virksomhed. Det er familiens mission, at Scarpa’ skal designe håndlavede italienske lædersko og støvler, der forener skandinavisk design med italiensk håndværk. Hvert eneste par sko og støvler er således omhyggeligt fremstillet i Italien af små, familieejede virksomheder, der har perfektioneret deres håndværk gennem generationer.

Vores DNA ligger i at blande moderne klassiske æstetikker med tidløs elegance for at sikre, at vores fodtøj forbliver relevant og stilfuldt i mange år. Vi lægger samtidig vægt på holdbarhed og komfort i fremstillingen at vores unikke fodtøj.

Slow-fashion og diskret luksus definerer vores brand. Vores sko og støvler udstråler en forfinet elegance, der er både underspillet og raffineret. Vi tror på at skabe produkter, der taler for sig selv uden behov for overdreven branding eller pral. Hvert par er fremstillet for at formidle en følelse af ubesværet klassisk elegance, der er både alsidig og luksuriøs

For at minimere spild og dermed reducere vores miljømæssige aftryk, benytter Scarpa biprodukter fra andre industrier. Ved at genanvende disse materialer bidrager vi til en cirkulær økonomi i modeindustrien.

Alt i alt søger vi at omfavne det bedste fra italiensk håndværk, skandinavisk design, bæredygtighed og diskret luksus. Vi ønsker at vores kunder skal opleve og genkende en glæde og en særegen udstråling ved at bære vores håndlavede italienske lædersko og støvler.